iconsicons

For SKOLER og SFO

Et sammenhængende skoleliv Helsingør Musikskole i folkeskolen

Samarbejde mellem folkeskole og musikskole har i årevis været en fast tradition. Der har været forskellige former for kompagnonundervisning især i indskolingen, fælles korprojekter, instrumentdemonstrationer, og meget andet. I forbindelse med skolereformen er der nu åbnet mulighed for et meget spændende udvidet samarbejde mellem kulturinstitutioner og folkeskoler, som vi på Helsingør Musikskole ser frem til med stor interesse og gå-på-mod.

På baggrund af møder med skolelederne i kommunen og deres ønsker om musikfag, der kan understøtte folkeskolens trinmål til musikundervisningen, foreligger her et udkast til et foreløbigt idékatalog fra Helsingør Musikskole. Fagene i kataloget tænkes opfattet som gensidig inspiration og oplæg til samarbejde og bidrager samtidig til et fagligt løft i folkeskolens musiske fag.

Kataloget er langtfra fyldestgørende, og underviserne vil løbende have mulighed for at udvikle og skræddersy fag og forløb, der passer specifikt til den enkelte skole og klasses ønsker og behov.

Koncepterne er varierede og forskelligartede

Fagene i kataloget er opdelt i tre hovedgrupper.

Eksempler på overskrifter:

Er du interesseret i at fordybe dig yderligere og læse mere om tilbuddene til skoler og SFO, kan du downloade kataloget her