Få 1 måneds undervisning til HALV PRIS

I september og oktober kan både nye og nuværende elever få 1 måneds undervisning til halv pris enten via kampagnen HALV PRIS eller kampagnen MUSIKSKOLEVEN.

HALV PRIS

Denne kampagne gælder ny-tilmeldte elever i september og oktober, som kan få den første måneds undervisning til HALV PRIS på instrumenter, hvor der er ledige pladser. Tilmeld dig straks og skriv kampagnekoden HALV PRIS i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Der er per 1. september ledige pladser på saxofon, klarinet, tværfløjte, obo, violin, bratsch, cello, kontrabas, sang og elbas.

Kampagnen gælder kun ny-tilmeldte elever i september og oktober måned og gælder kun på udvalgte instrumenter, så længe der er ledige pladser.

MUSIKSKOLEVEN

Vi har plads til flere på Musikskolen på en række instrumenter. Vi tilbyder 1 måneds undervisning til halv pris for både dig, som allerede er elev på Musikskolen, OG din ven, som starter i Musikskolen i september eller oktober.

Din ven skal blot tilmelde sig et instrument, hvor der stadig er ledige pladser, via tilmeldingsformularen og skrive kampagnekoden MUSIKSKOLEVEN efterfulgt af dit navn i kommentarfeltet.

Kampagnetilbuddet træder kun i kraft i forbindelse med ny-tilmeldinger i september og oktober måned og gælder kun på udvalgte instrumenter, så længe der er ledige pladser.