Delvis genåbning af Musikskolen

Vi er så glade for, at der nu endelig er landet en aftale om udvidelse af genåbningsplanen, som betyder at musik- og kulturskolerne må begynde at undervise indendørs fra d. 21. april. Dog stadig med visse begrænsninger:

• Åbningen gælder kun for elever op til og med 17 år
  • Der er et forsamlingsloft på 25 personer.
  • Desuden må vi stadig ikke afholde aktiviteter, hvor der indgår sang.

Det betyder altså at nogle typer undervisning stadig må foregå som fjernundervisning. Derfor er vi lige nu ved at finde løsninger på, hvordan vi kan køre en kombination af både fysisk undervisning og fjernundervisning. Nogle typer undervisning vi starte allerede fra i morgen, d. 21. april, men nogle typer undervisning kan vi desværre først nå at blive klar til at starte op i næste uge eller ifm. næste genåbningsfase.

I vil få nærmere info om, hvad det betyder for lige netop din/dit barns undervisning snarest.

De bedste hilsner

Astrid Vadgaard Christensen, Pædagogisk leder