Ledige stillinger

Helsingør Musikskole og MGK søger violinlærer til barselsvikariat

Violinlærer søges til barselsvikariat på Helsingør Musikskole i perioden den 1. januar 2020 til den 31. oktober 2020 med mulighed for forlængelse.

Stillingen har en beskæftigelsesgrad på 14,4/37 fordelt på henholdsvis onsdage og fredage og indebærer instrumentalundervisning af børn og unge på violin og bratsch, orkester sammenspil, kammermusik, stævner, elevrekruttering, talentudvikling og diverse mødefora – alt sammen i et aktivt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i Orkester Klubben.

Vi lægger stor vægt på metodisk bevidsthed og pædagogisk erfaring, samtidig med at egen kunstnerisk virksomhed bydes velkommen i forhold til ansøgers kompetencer.

Helsingør Musikskole laver mange aktiviteter, hvor alle elever engageres aktivt i koncertvirksomhed og fællesaktiviteter – derfor vil der være aktiviteter, som foregår i weekender.

Af vores nye kollega forventer vi åbenhed og vilje til at engagere sig i Helsingør Musikskole som arbejdsplads, og vi tilbyder gode arbejdsforhold med gode fysiske rammer.
Den 1. januar 2020 flytter Musikskolen til nye lokaler, da byggeriet af en ny musikskole står klar ved årsskiftet. Det glæder vi os meget til. Derfor vil der være undervisningsfri i uge 1 og 2, hvor flytningen foregår, og undervisningen genoptages i uge 3.
Al undervisning foregår centralt på Musikskolen.

Løn efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist er mandag den 18. november 2019 kl. 23.59
Ansættelsessamtaler vil foregå onsdag den 27. november 2019 om formiddagen.
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til leder Torben Puggaard på 2183 1417.

SØG HER:

Helsingør Musikskole og MGK
Svingelport 7, 3000 Helsingør
E-mail: musikskolen@helsingør.dk
Web: www.helsingormusikskole.dk
Telefon 4928 1000