Makiko Hirabayashi : RYTMISK KLAVER

Makiko tager udgangspunkt i hver enkelt elevs musikalske verden, og lægger vægt på at eleven deltager aktivt i timerne, og bruger sin kreativitet. Vi arbejder sammen på at lave arrangementer, og undersøger forskellige muligheder for, hvordan man kan spille et stykke musik.

Vi lærer også at læse noder og becifringer, og arbejder med de tekniske aspekter i at spille klaver. Klaver er et instrument som man både kan spille alene og sammen med andre. Sangere som gerne vil akkompagnere sig selv på klaver er også velkomne.

Makiko er født i Japan, uddannet ved Berklee College Of Music (Boston) og Rytmisk Musikkonservatorium i København. Bosat i Danmark siden 1990, og spillet i talrige sammenhænge indenfor jazz og verdensmusik. Makiko har udgivet 6 CD’er under eget navn bl.a. med sin egen trio med Marilyn Mazur (dr/perc) og Klavs Hovman (b), som har turnéret internationalt og vundet flere priser i Japan.

Makiko har undervist i klaver/teori/hørelære/komposition ved bl.a. Rytmisk Musikkonservatorium, Den Rytmiske Højskole i Vig, Rytmisk Center, og Frederiksberg Musikhøjskolen.