Guitar – Suzukibaseret guitar

Guitar (akustisk) hører under SOLIST-klubben.

Undervisningen er baseret på en metode, der er udviklet af Jens Carlander, som har skrevet en lærebog rettet mod nybegyndere fra 6 til 14 år. Her lærer vi guitarhåndværket, der er nøje afstemt og tilpasset således, at eleven undgår at føle at det er “svært” at spille. Resultaterne af denne metode er bemærkelsesværdige og garanterer, at man faktisk lærer at spille.

Vi starter med at udvikle spillefærdighed gennem at lave rytme- og toneøvelser, der ledsager de mange nyskrevne rim og remser, skrevet af forfatteren Knud Romer og Jens Carlander. Nodespillet følger med lige i hælene på den solidt tillærte spillefærdighed og volder således ingen spillemæssige vanskeligheder. På den måde er noderne en “vejskiltning på musikvejen” og ved at følge den, kommer man sikkert og naturligt frem.

Lige fra starten træner vi at spille sammen og at optræde. Det er sjovt! Bonusvirkning af at spille: Styrket selvtillid gennem positive oplevelser. Bedre koncentrationsevne også til indlæring af boglige fag. Styrket evne til at socialisere.

Undervisningen er baseret på 25 minutters soloundervisning, men der er også mulighed for at melde sig til hold på 4 elever på 50 minutter, hvor man får en introduktion til guitaren og musikken.

Underviser:  Jens Carlander

Undervisning: Mandag, torsdag og fredag.

Guitar

Alder: fra 0. kl.

Instrumentet kan ikke lejes.

006