SUPER-SYMPH-instrumenterne

SUPER-SYMPH-elever skal du bestå en lille audition. Så får du billigere pris, gratis instrumentleje og mere undervisning. Til gengæld skal du deltage i alle SYMPH-aktiviteterne, når du er klar til det.

Valdhorn. Valdhornet kender du lyden af fra alle de film du ser. De største og vildeste scener er altid med mange valdhorn i musikken. Valdhornet har en pompøs, varm og kraftfuld klang. Vi giver prøvetimer, kontakt Musikskolen.

Kontrabas. Bas er fundamentet i al musik og kontrabassen åbner dørene til alle stilarter og grupper. Undervisningen er klassisk, men indeholder også mere rytmiske ting.

Obo. Det fantastiske melodiinstrument, der hører hjemme i symfoniorkesteret. Hvis du gerne vil spille et utroligt smukt og udtryksfuldt instrument, som ikke alle andre spiller, så vælg oboen. Vi giver prøvetimer, kontakt Musikskolen.

Fagot. Træblæsernes smukke bas-instrument. Et fantastisk lyrisk og sjovt orkester- og kammermusikinstrument. Vi giver prøvetimer, kontakt Musikskolen.

Basun. Èt af de sejeste instrumenter, som har det lige fint i rytmisk og klassisk musik. Den smukkeste tone, som også kan være rå og vild. Vi giver prøvetimer, kontakt Musikskolen.

Tuba. Messingblæsernes store basinstrument. Hvis du har mod til at være én af de få, der spiller tuba, så vil du få de herligste oplevelser med dybe og smukke toner, som er de allervigtigste i orkesteret.

Bemærk. Mindst én fællesaktivitet er obligatorisk for alle elever fra og med 3. klasse til 16 år i Klub SYMPH. Fravalg af fællesaktivitet medfører merbetaling iht. reglerne.