Skip to main content Skip to footer

Vores lærere

Mads Hebsgaard Andersen

“Spil for livet – det er ikke farligt”

Mads Hebsgaard Andersen, f. 1983, er uddannet i slagtøj og pædagogik fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium v. Prof. Gert Mortensen m.fl.
I 2014 færdiggjorde han sin kandidat med højeste karakter.
Allerede fra 2009 var han fast tilknyttet slagtøjsassistent i Danmarks Radios SymfoniOrkester og han har sidenhen assisteret jævnligt i landets største symfoniorkstre og ensembler. Han har været medlem og medstifter af en række ensembler og har optrådt som solist, kammermusiker og orkestermusiker i bl.a. Vietnam, Kina, Indonesien, Mexico, store dele af Europa og i Norden. Mads har samarbejdet med og opført værker af førende danske komponister inden for ny musik, heriblandt Per Nørgård og Hans Abrahamsen. Han har uropført flere værker, herunder soloslagtøjsværket Apsaras' Music af Kasper Rofelt, komponeret og dedikeret til ham. Mads virker desuden som komponist, arrangør og som udvikler af nye koncertformater.
 
Mads siger:
"I min undervisning er det vigtigt at forsøge at fortabe sig frem for at give fortabt. At forsøge at lære musikkens udtryksformer at kende frem for at give sine udtryksformer til kende for musikken. At forsøge at observere sin musiceren frem for at vurdere sig selv."

Underviser i:

Kontakt:


E-mail: MHA03@helsingor.dk
Telefon: 30707657